Een eenvoudig concept met 'all inclusive' service

Doel:

We leveren een eenvoudig systeem dat makkelijk te implementeren valt binnen elk evenement

Herbruikbare bekers huren:

Om aan de behoefte van organisatoren en bezoekers te voldoen, biedt ECOCUP twee typen bekers: 'standaard' en 'gepersonaliseerd'.
De standaard bekers hebben een eenvoudig ontwerp. Ze kunnen voor vele soorten evenementen gebruikt worden. Gepersonaliseerde bekers hebben logo en kleuren voor een bepaald evenement. Omdat ze in beperkte oplage gedrukt worden, kunnen ze ook dienen als souvenir voor het evenement.


Beschikbare artikelen:

Bekerhouders

ECOCUP heeft het systeem van de bekerhouder ontwikkeld. Superpraktisch om de beker altijd overal bij je te hebben. Hij bestaat uit een band met daaraan bevestigde haak, waarmee deze aan nek, heup of schouder bevestigd kan worden. ECOCUP kan twee modellen bekershouders leveren.

Telsystemen en posters

Het invoeren van herbruikbare bekers is heel simpel! Er wordt een houder- en telunit voor de bekers achter de bar geplaats. Dit praktische hulpstuk bestaat uit 5 PVC-kokers die elk 125 bekers kan bevatten, die op hun beurt dan weer in een doos voor vuile glazen gedaan kunnen worden.
ECOCUP biedt ook posters die opgehangen kunnen worden bij bars en uitgiftepunten om uit te leggen hoe het systeem werkt.
Datasheets geven na afloop informatie over het aantal schone, en ingenomen vuile bekers.

Het systeem heeft zich bewezen bij belangrijke sport- en recreatieve evenementen. De organisatoren en publiek waren zeer enthousiast over het door ECOCUP geleverde concept.
 

Solution de gestion de contenu : Blyss CMS, developpé par Kairn (Toulouse).